SHBA-Shqipëri firmosën Memorandum Bashkëpunimi Ekonomik

🇦🇱🤝🇺🇸NJË DITË E SHËNUAR NË HISTORINË E NJË MIQËSIE TË PAÇMUESHME – Nënshkruajmë sot Memorandumin e Bashkëpunimit Ekonomik mes Shqipërisë dhe SHBA, një hap madhor në marrëdhëniet mes dy vendeve, që e bën Shqipërinë një adresë të besueshme për investimet amerikane👍👉 Bashkëpunimi strategjik për rrjete digjitale të sigurta, zhvillimi i burimeve hidrike dhe përpunimi i gazit të lëngshëm janë në interesin e përbashkët të Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara🤝Projekti i HEC-it të Skavicës është një ëndërr gjysëmshekullore që do ta realizojmë me miqtë amerikanë dhe përmes këtij investimi madhor me ekspertizë, financim e teknologji amerikane, do ta pavarësojmë Shqipërinë nga importi i energjisë dhe do të hyjmë në një fazë të re për #ShqipërinëqëDuam🇦🇱

Posted by Edi Rama on Saturday, October 3, 2020

One Response to “SHBA-Shqipëri firmosën Memorandum Bashkëpunimi Ekonomik”

Read below or add a comment...

  1. THANAS L. GJIKA says:

    Ky eshte nje hap me rendesi te madhe ne marredheniet Shqiperi- ShBA per zhvillimin ekonomik te Shqiperise. U realizofshin sa me pare projektet e ketij memorandumi!

Comment

*