Sheshe dhe bulevarde në New York po stolisen me flamuj kombëtarë

Ne prag te Festes se Flamurit disa sheshe dhe bulevarde te New Yorkut, si ne State Island dhe Brooklyn po stolisen me qindra flamuj kombëtar. I tere ku angazhim u adresohet angazhimit dhe punës se pa lodhshme te Mark Gjonaj dhe shoqatave Ana e Malit, Plave e Guci, Dibra, Kraja dhe Ulqini qe bene te mundur këtë nisme;
Sonte aktivistet e dalluar Nail Demiri dhe Bilal Demiri ne Staten Island, Shkumbim Hasangjeka dhe Shkumbim Balidemaj ne Brooklyn me makineritë e tyre po punojnë pa ndërprerje për vendosjen e Flamujve tone kombëtar perkrahe flamurit Amerikan.

Ismet S. Kurti

 

#AnaeMalit #PlaveeGuci #Dibra #Kraja #Ulqini

Comment

*