SOLIDARIZOHEM ME TY, SHQIPËRI

Me shqetësim të thellë përjetova goditjen e tërmetit në Shqipëri, ku mori me veti disa jetë njerëzish dhe u shkaktoi plagë një numri të madh të qytetarëve në zonat fatale. Në këto momente të vështira jemi me ju Shqipëri, dhe do të solidarizohemi që kjo fatkeqësi natyrore të përballohet sa më lehtë.
I tronditur për këtë tragjedi të orëve të hershme të mëngjesit të sotëm, familjeve të viktimave u shprehu ngushëllimet e mia më të sinqerta, ndërsa të lënduarve u dëshiroj shërim sa më të shpejtë.
Shqipëri, të gjithë jemi me ju në këto çaste të rënda.

Harry Bajraktari,
New York, 2019

Comment

*