Studentëve u vjen keq që vezët nuk goditën Ramën, gjykata i dënon me punë në komunitet

Gjykata e Tiranës shpall fajtor tetë studentët që qëlluan me vezë kryeministrin Edi Rama, duke i dënuar me 2 muaj burg.

Dëninmi do të konvertohet në 60 orë  pune në komunitet, që do të shlyhet brenda 6 muajve.

Pas vendimit, kanë reaguar dhe studentët duke u shprehur: “E vetmja pendese qe kemi eshte se nuk e qelluam ne shenje, Gjyqi ndaj nesh hakmarrje politike”.

Prokuroria kishte kërkuar dënimin e tyre me 40 orë punë në interes publik.

/Oranews.tv/

Comment

*