Studjuesi dhe ish-diplomati David Phillips u bën thirrje shqiptarëve të votojnë për Joe Biden

Studjuesi dhe ish-diplomati David Phillips u bën thirrje shqiptarëve të votojnë për Joe Biden.
Phillips, i cili, sapo organizoi një “tryezë” në Zoom kushtuar Kosovës, lavdëroi rolin e Joe Bidenit gjatë zhvillimeve historike për shqiptarët në Ballkan dhe si kandidatin më të mirë për të udhëhequr Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në katër vitet e ardhshme.

David L. Phillips from PBHR on Vimeo.

Comment

*