“Tava me presh” mbërrin në botën anglishtfolëse

Nuk është hera e parë që kuzhina shqiptare tërheq vëmendjen në botën e medias dhe të internetit.

Rasti më i fundit ishte ai i zbulimit të një recete gatimi të gjellës shqiptare “Tava me presh”, e botuar në kuadrin e serisë “Bota ha: Një udhëtim kulinar nëpër planetin tonë” (apo “Ngrënie të Tokës” nëse bëhet fjalë për një tjetër kthim ekstremist të foljeve në emra, një prirje e anglishfolësve të ditëve tona).

Mund ta ndiqni edhe vetë në anglisht në të botuar nga SpicieFoodie (http://www.spiciefoodie.com) duke trokitur këtu poshtë në këtë fotografi. (Ruben Avxhiu)

AlbanianBakedLeeks_TavemMePresh02

Comment

*