Tjetër spot i PD-së, tash për kriminelët që do të lirohen nga burgjet (pamje)

Partia Demokratike ka publikuar spotin e rradhës në faqen e saj fb në mbështje të protestës së tyre të ndërmarrë prej 19 ditësh.

Në videon 1 minutë e 24 sekonda, PD akuzon qeverinë se ka liruar dhe po përgatitet të lirojënga burgu kriminelët dhe bandat më të rrezikshme në vend, që nga Lul Berisha e deri tek rasti i fundit i Aldo Bares.

 “Duam zgjedhje pa kriminelë, zgjedhje të lira” apelon PD.

 

Comment

*