Turne Kombëtar në Gjermani, i organizuar nga Federata e Golfit e Kosovës!

Nga Lavdim Zylfiu

Sot, me datë 01.10.2019 është zhvilluar turniri i parë Kombëtar i Golfit në Gjermani i organizuar nga Federata e Golfit e Kosovës!

Turniri është mbajtur në Heitlinger golf resort dhe pjesëmarrës ishin 27 lojëtar nga gjitha anët e Kosovës duke përfshi edhe tre lojëtare si dhe një lojëtar junior!

Emrat e lojetarëve pjesëmarrës në turnirin e parë kombëtarë janë këta:

1. Adnan Hajdini, Ahmet Beqiri, Afrim Gjyrevci, Albin Arifi, Arif Arifi, Ali Aliu, Azer Bislimaj, Bekim Durguti, Blerim Sejdiu, Bujar Morina, Dafina Arifi, Driton Gashi, Erblina Arifi, Geresa Arifi, Isi Zejnulahu, Ismet Mehmetaj, Lavdim Zylfiu, Lulzim Vehapi, Muharrem Rama, Murat Ahmetaj, Naim Begu, Naim Gjinovci, Selami Bunjaku, Sheremet Gashi, Xhemail Krasniqi dhe Veli Bislimaj.

Tre më të mirët në kategorin senior dolen:

Tre më të mirët në kategori meshkujt dolën:

Tre më të mirat në kategorin femra dolen:

Federata e Golfit e Kosovës është themeluar me 17 Tetor të vitit 2018 dhe ky ishte turniri i parë Kombëtar i cili u detyrua të mbahej në Gjermani për arsye se në Kosovë akoma nuk egziston një fushë e golfit derisa pritet të ndërtohet një e tillë në vitet vijuese me iniciativë të vet lojëtarëve të Federatës të cilët gjithashtu e vet financuan këtë turnir, për arsye se MKRS akoma nuk e ka liçencuar dhe përkrahur financiarisht Federatën tonë dhe Ministri në detyrë Kujtim Gashi akoma nuk e ka nënshkruar memorandumin me Federatën tonë.

Federata e Golfit e Kosovës është themeluar me 17 Tetor të vitit 2018 dhe ky ishte turniri i parë Kombëtar i cili u detyrua të mbahej në Gjermani për arsye se në Kosovë akoma nuk egziston një fushë e golfit derisa pritet të ndërtohet një e tillë në vitet vijuese me iniciativë të vet lojëtarëve të Federatës të cilët gjithashtu e vet financuan këtë turnir, për arsye se MKRS akoma nuk e ka liçencuar dhe përkrahur financiarisht Federatën tonë dhe Ministri në detyrë Kujtim Gashi akoma nuk e ka nënshkruar memorandumin me Federatën tonë.

 

Comment

*