Yes, we Ken – Volunteers are urgently needed

Shkruani historinë me Ken Biberaj – Gjithë jetën do ta tregoni me krenari se keni qenë edhe ju aty

Help Ken Biberaj win the Democratic Primary on September 10th for the 6th District of New York City Council

Click here to help Ken make history and you’ll feel proud about it for many years to come – Fill this form http://tinyurl.com/nrjgtlh

There are only four days of campaigning left for those who are running for city offices, this year. One of them is Ken Biberaj, who could be the first Albanian-American member of the New York City Council.
Ken is a formidable candidate, but he is facing a tough competition from people with strong connections and endorsements who are used to win races by using a small regiment of party and union militants. That is not what democracy is about. It is for the people of New York to decide for themselves and stop the business-as-usual politics.
In the coming days, Ken will need all the help that he can get. You can volunteer by participating in phone banking to remind people to vote for Ken or by raising the visibility of Ken’s campaign presence on the streets- near subway stations, grocery stores, etc.
Many Upper West Siders have yet to decide. Other may forget due to a hectic time in their year. Others love Ken, but lack the habit of voting. We can fix all that.
Many locals are volunteering to help Ken. But Albanian-Americans have a lot of potential to help as well.
Show up if you can! Join the forces, not only because of his background, but because he is a great candidate and he would be the best choice for the Upper West Side and the City. Let’s help him make us all proud. This is one of those historic races that you will be talking about for years to come. Electing Ken to the City Council will make history. You will proudly say that you were there and help to make it happen.
Contact Mediha Kosovrasti, campaign by calling 609-954-5381 or by e-mail [email protected]
Hurry up for the time is slipping away.
Yes we Ken!

 

Thirrje urgjente për vullnetarë

Shkruani historinë me Ken Biberaj – Gjithë jetën do ta tregoni me krenari se keni qenë edhe ju aty aty

Ka nevojë urgjente për vullnetarë që të bëjnë telefona, shpërndajnë pamflete, takojnë njerëzit dhe të ndihmojnë shqiptari-amerikanin e parë që kandidon për në Këshillin Bashkiak të Qytetit

KLIKO KETU PER TE MBUSHUR FORMULARIN ose kontakto Mediha Kosovrastin sipas informacionit me poshte

Në katër ditët e fundit të fushatës, rivalët e shqiptaro-amerikanit Ken Biberaj, po përpiqen ta përmbysin situatën me ndihmën e sindikatave dhe degëve të partisë në bazë.
Në këto ditë do të kenë një nevojë të jashtëzakonshme për të mos lejuar që puna e jashtëzakonshme që ka bërë Ken Biberaj të vihet në rrezik. Po për këtë nevojiten vullnetarë. Nevojiten njerëz që të mund të flasin në telefon me zgjedhësit, njerëz që mund të shpërndajnë fletushka në Upper West Side të Manhattan-it, njerëz për në zyrën e kandidatit.
Shumë njujorkezë mund të vendosin se për kë do të votojnë në këto ditë të fundit. Të tjerë që kanë krijuar simpati për Kenin mund të harrojnë për zgjedhjet për shkak të angazhimeve të tjera. Ka shumë amerikanë që besojnë te Biberaj dhe po e ndihmojnë. Por shqiptaro-amerikanët mund të bëjnë diçka për të gjithashtu.
Nëse keni mundësi të angazhoheni, mos ngurroni e mos përtoni. Nuk është fjala për një kandidat çfarëdo, po një mundësi për të shkruar historinë. Një nga ato momentet për të cilin mund të tregoni me mburrje vite më vonë se keni qenë edhe ju atje.
Kontaktoni Mediha Kosovrasti, menaxhere e fushatës me telefon 609-954-5381 ose e-mail [email protected] për shpjegim të tjera.
Nxitoni se koha nuk pret.

Illyria newspaper

3 Responses to “Yes, we Ken – Volunteers are urgently needed”

Read below or add a comment...

 1. erisilda says:

  Pershendetje..Sapo lexova njoftimin tuaj ne internet dhe jam e interesuar te punoj si vullnetare ,qe bejne telefonata.Pres te me kontaktoni.
  Ju faleminderit.

 2. Eva says:

  Hello. I just saw this and I am interested in volunteering. Contact me at the email provided with further details.

 3. LEONAT says:

  SAPO PASHE LAJMERIMIN DHE ISHA I INTERESUAR TU NDIHMOJA, MBASE ME INTERNET SE NE KETO CASTE NDODHEM NE SHQIPERI, NQS SE MUND TU NDIHMOJ QE KETU ATEHERE ME KONTAKTONI

Leave a Reply to erisilda Cancel reply

*