Zbardhet marrëveshja Basha – Idrizi, në fokus luftimi i krimit dhe çështja çame

Tiranë, 16 shtator 2018 – Partia Demokratike dhe Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet janë angazhuar së bashku për një qeverisje të çliruar nga krimi.

Në marrëveshjen prej 6 pikash të firmosur mes dy kryetarëve të partive, Lulzim Basha dhe Shpëtim Idrizi, mbizotëron vullneti për të larguar qeverinë qe bashkëpunon me krimin, për të krijuar kushtet për zgjedhje të lira e të ndershme dhe më pas për qeverisje në interes të qytetarëve.

Një pikë e rëndësishme është dhe angazhimi i dy partive për zgjidhjen e çështjes së shqiptarëve të Çamërisë ne te gjitha dimensionet e saj.

(r.m.)

Comment

*