Zyrtarja e BE-së, Angelina Eichhorst, viziton sot Kosovën

Prishtinë, 14 shtator 2017 – Drejtoresha e Shërbimit Evropian për Veprim të Jashtëm (EEAS) për Evropën Perëndimore, Ballkanin Perëndimor dhe Turqinë, Angelina Eichhorst, do ta vizitojë sot Kosovën.

Sipas një njoftimi për media, Eichhorst do të takohet me drejtuesit e institucioneve shtetwrore dhe me përfaqësuesit kryesorë politikë.

Pas takimeve, ajo do të mbajë një konferencw pwr medie. (r.m.)

Comment

*